Tervetuloa Rinnat.fi sivustolle. Rinnat.fi on interaktiivinen verkkosivusto nuorille naisille. Palvelu sisältää työkaluja kehotietoisuuden lisäämiseen, oman itsensä arvostamiseen ja terveyden ylläpitämiseen. Kun vastaat tämän sivun kysymyksiin, saat kerran kuukaudessa sähköpostiisi viestin, jossa on tietoa juuri sinun elintapojesi, perimän ja ikäsi vaikutuksista rintojesi terveyteen sekä kannustusta säännölliseen rintojen omatarkkailuun juuri silloin, kun on paras aika tutkia rintasi. Palvelu on turvallinen, maksuton ja voit peruuttaa sen silloin, kun itse haluat.

Antamiesi vastausten avulla voimme kertoa juuri sinua koskevia asioita liittyen rintojen terveyteen. Käytössäsi on myös kätevä kuukautiskalenteri jonka avulla voit merkitä helposti parilla klikkauksella kuukautisesi muistiin, ilman kalenterin kanssa sähläämistä. Viestin mukana tulee aina ohjeet kuinka tutkia rinnat. Viesti saapuu aina hiukan kuukautistesi jälkeen, joka on juuri paras hetki tutkia rinnat. Käytössäsi on myös havaintokalenteri, johon voit merkitä havaintosi ylös. Kaikki tietosi ovat luottamuksellisia.

Valitse ensin vartalotyyppiäsi vastaava hahmo

Hiukset
negative positive
Kasvot
negative positive
Rinnat
negative positive
Vyötärö
negative positive
Peppu
negative positive
Jalat
negative positive
Arvio vartalostani
negative positive
shadow
Seuraava shadow

Promama Ry

Promama ry on rintojen terveyttä ja omatarkkailua edistävä järjestö. Yhdistys kannustaa naisia tutustumaan omiin rintoihinsa ja olemaan ylpeä omasta naiseudestaan. Lue täältä lisää järjestön toiminnasta

Rintojen omatarkkailu

Rintojen omatarkkailun tulisi olla kuin hampaiden harjaus. Omatarkkailun avulla pidät huolta helposti rintojesi terveydestä. Täältä löydät ohjeet rintojen omatarkkailluun sekä tietoa rintojen terveyteen vaikuttavista asioista.

arrow arrow2
line line2